Porchetta med sprøde svær

Hver uge ruller vi friske porchettaer med en håndfuld urter og citron, der resulterer i den saftigste lille grisesteg med sprøde svær.

Ingredienser

  • 1 porchetta

  • Salt

  • Vand

  • Rødvin (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Gnub porchettaen med salt og lad den hvile mindt en time ude af køleskabet.

  2. Tænd ovnen på 225 °C.

  3. Placer stegen på en rist, og kom den i ovnen, mens ovnen varmer op. Under risten placerer du en bradepande med vand og lidt rødvin eller øl.

  4. Steg porchettaen i 30 minutter, og skru herefter ovnen ned på 150 °C, inden du lader den stege færdig i 3 timer.

  5. Efter 2 timer kan du komme eventuelt komme grove grøntsager i ’drypbakken’ under risten.

  6. Når stegen er færdig, lader du den hvile i 30 minutter, inden du skærer den ud

Forrige
Forrige

Lammekoteletter med rosenkål i harissa